tutvustus
transpordiprojektid
toetusvaldkonnad

Transpordiprojektid - kaardil näete transpordi investeeringute kavas olevaid projekte. Kava annab õiguse taotleda eurotoetust, projektitaotlused hindab ja kinnitab MKM
Vaata kaarti täismõõtmetes

Toetustasku – eurotoetused majanduses

Toetustasku on kohaks, kust leiad selgitavat infot eurotoetustest Eesti majanduses. Täpsemalt struktuurifondide (Euroopa Regionaalarengufondi, Euroopa Sotsiaalfondi ja Ühtekuuluvusfondi) toetustest, mida jagatakse Majandus- ja Kommunikatsiooniministeeriumi valdkondades: ettevõtluses, innovatsioonis, turismis, transpordis, infoühiskonna arendamises ja energiasäästus elamumajanduses. Täpseid numbreid juba kasutuses olevate (väljamaksed) ning kasutusse võetavate (võetud kohustused) summade kohta näed Toetustasku graafikust, mida ajakohastame pidevalt. Graafik ja teised visuaalsed lahendused võimaldavad keerulisest eurorahade temaatikast saada kergelt jooksvat ülevaadet.

Meie üks soov on pakkuda laiemat tausta ja selgitavat infot eurotoetuste kasutamise kohta, tutvustada ja avada selle jagamist reguleerivat süsteemi ja rääkida huvitavatest projektidest ja arendustest, mida eurotoetustest toetame.

Ja teine soov on arendada arutelu Sinu ja meie ülejäänud lugejaskonnaga nendel teemadel. Sekkumiseks on Sul võimalus avaldada oma mõtteid ja kommenteerida postitusi või kirjutada meile: toetustasku@gmail.com. Anna meile teada, mis teemad Sind enam huvitavad ja millest Sa rohkem infot ootad! Siis teame seda juba järgmiste postituste puhul arvestada.

Toetustasku meeskond

Nele - MKM välisvahendite osakond
Martin - MKM välisvahendite osakond
Anneli - MKM välisvahendite osakond
Aivo - MKM riigi infosüsteemide osakond
Kristiina - MKM transpordi arengu osakond

Toetusvaldkonnad

Selgema ülevaate saamiseks, millistele tegevustele ja milliste asutuste kaudu on MKM valdkondades võimalik eurotoetusi taotleda, koostasime tabeli. Leiad selle siit kõrvalt.

Laiemad valdkonnad, kus eurotoetust jagatakse on: ettevõtlus, innovatsioon, turism, transport, infoühiskonna arendamine ja energiasääst elamumajanduses.

Head tutvumist!

esmaspäev, 18. jaanuar 2010

Uue aasta plaanid

Kallid blogikülastajad!

Nagu aasta alguses ikka, arutasime ka meie blogi tiimiga, mida võiks uuel aastal paremini või rohkem teha seoses Eurotoetuste kajastamisega.
Muuhulgas jäid kõlama mõtted hakata kajastama edulugusid ja proovida leida keegi, kes on nõus jagama oma eurotoetuse taotlemisega seonduvaid muljeid reaalajas. Muidugi proovime ka rohkem lugejasõbralikud olla ja vähem ametlikku juttu siin ajada : )
Aga kõige olulisemaks peame seda, et meie lugejate soovid saaksid arvestatud – teemad millest Teie olete huvitatud – nii midagi uut, kui ka äkki näiteks leiate, et mõnel juba kajastatud teemal võiks veelkord pikemalt juttu teha.
Seepärast palume, et meid pisut aitaksite – ootame suure huviga kommentaarides Teie poolseid mõtteid postituste teemade osas.

Ette tänades: blogi tiim

7 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Mulle meeldib see, et Toetustasku ei ole üks paljudest "suure hurraaga" alustatud blogidest, mis mõne aja möödudes hääbub! Toetustasku puhul on näha, et meeskond tegutseb läbimõeldult ja jätkusuutlikult - kiitus teile!
Edaspidi oleks huvitav jälgida näiteks enam laiemalt meeldias eurorahade kajastustest kasvõi siis twitteri vahendusel, et koonduks enam infot ka Majandsuministeeriumist väljapoole. Lisaks edulugudele võiks ka kajastada probleeme, st mis peale toetuse saamist on saanud ettevõtjatele takistuseks toetuse ärakasutamisel ja millest teised saaksid hoiduda või tähelepanu pöörata.
Edu Toetustasku meeskonnale!

Anonüümne ütles ...

Raudteevaldkonnaga seotud projekte võiks lähemalt tutvustada (Mis ja Kuidas)

Anonüümne ütles ...

Tere,
võiks olla ka teave, et kus mis voor avatakse/suletakse jne.

Anonüümne ütles ...
Blogi administraator eemaldas selle kommentaari.
Anonüümne ütles ...

Äkki leiutate mõne haaravama ja uuenduslikuma teavitusviisi eurorahadest - kastist välja ametnikud:)

Anonüümne ütles ...

Arvan, et ajaveeb ja twitter on piisavalt uuenduslikud teavitusviisid, võrreldes sellega, kui kasutada näiteks trükimeediat.

Nele ütles ...

Tänud kõigile ettepanekute eest!
Võtame kindlasti Teie mõtted arvesse. Midagi Teie mõtetest alguse saanut on juba ka töös, loodame, et mõned uuendused jõuavad juba varsti ka Teieni!

Postita kommentaar